За поредното безумие сигнализира пловдивчанка в социалните мрежи, видя Plovdiv24.bg. Във фейбсук групата

...
</TD
>За поредното безумие сигнализира пловдивчанка в социалните мрежи, видя Plovdiv24.bg. Във фейбсук групата
Коментари Харесай

Пловдивчанин: Присмял се хърбел на щърбел!

За следващото безумство алармира пловдивчанка в социалните мрежи, видя  Plovdiv24.bg.  Във фейбсук групата " Забелязано в Пловдив " тя споделя за бруталното нарушаване от страна на водач на основен бул. в Пловдив.

" Кола с регистрация PB7252КТ на " Христо Ботев " при двойна непрекъсната, в насрещно придвижване, прави ляв. ", споделя тя.

В Пловдив сме се нагледали да сходни брутални гледки и очевидно вместо да осъдим сходно държание и безочливост, пловдивчани разясняват въпреки и иронично:

" Ама той е с порше може да прави каквото си желае ".

" Нещо не виждано до момента ".

" Към въпросната марка автомобил върви документ, който позволява всевъзможни маневри от страна на лидера. "

" С телефон ли снимате или Кар камера? "

" Единият влезнал в насрещното, другият кара и снима с телефона- все един дол дренки сте. Присмял се хърбел на щърбел! "

" Той не кара, а е спрял, по какъв начин да кара, като има кола пред него, където не ѝ е мястото там и като виждам завивал е най-малко 5 минути ".

" Демек, на светофарите като си спрял, не се води, че шофираш и съгласно вас е ОК да си извадиш телефона и да си цъкаш?! Отиди, примерно в Англия и се пробвай да посегнеш към телефона, до момента в който си зад кормилото. И ние си имаме подобен закон, само че за съжаление на никого не му пука и 80% от водачите са нон стоп на телефоните, даже и до момента в който са в придвижване.

" Паркираш и снимаш колкото си искаш. В разпален автомобил по средата на пътя, въпреки и спрял се води шофиране. Не знаех, че пост в групата се води подаване на сигнал "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР